Το Μπρούσκο είναι η δημοφιλέστερη αυτή τη στιγμή ελληνική τηλεοπτική σαπουνόπερα που προβάλλεται στον ANT1. Δημιουργήθηκε από τη Βάνα Δημητρίου, η οποία έχει δημιουργήσει επιτυχημένες σειρές, όπως ο Έρωτας, και συνδυάζει στοιχεία του δράματος, του μυστηρίου, της περιπέτειας και περιστασιακά κωμωδία.Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαΐτσου, η Εβελίνα Παπούλια, η Βαρβάρα Λάρμου και ο Γιώργος Ζένιος.


Μπρούσκο επεισόδιο 382

Φορτισμένος συναισθηματικά ο Αχιλλέας, απ’ την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μάρθας, παίρνει μέσα του τη μεγάλη απόφαση να της δώσει πίσω το μωρό της, κάτι που θα τον φέρει σε άγρια κόντρα με τη Μελίνα. Μια νέα δυνατή σχέση δείχνει ν’ αναπτύσσεται μεταξύ Όλγας και Σήφη και γίνεται παρεξηγήσιμη από κάποιους. Στο μεταξύ, ο συναισθηματικός εκβιασμός του Διαμαντή προς την Αναστασία, φέρνει θετικά αποτελέσματα για εκείνον


Μπρούσκο επεισόδιο 383

Ο Σήφης προσπαθεί να διαχειριστεί τη θλίψη του και την απογοήτευσή του για τον αποχωρισμό του από την κόρη του, καθώς η μικρή θα ζει πια με την Αγγελική και τον Αντρέα. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα με τη βιολογική μητέρα του παιδιού και ετοιμάζονται να φύγουν για τα Χανιά μαζί με το μωρό τους, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Βασιλικής και του Μηνά. Παράλληλα, η Δάφνη, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη παρά τον χωρισμό της με τον Μάρκο και με υπόγειο τρόπο καθοδηγεί τους πάντες για να διαδώσουν αυτό που συνέβη ανάμεσα στον Μάρκο και τη Λουκία.


Μπρούσκο επεισόδιο 384

Η Μελίνα, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα Χανιά έχοντας στο πλευρό της τον Αχιλλέα και το μωρό της. Παράλληλα, διασκεδάζει βοηθώντας την αγαπημένη της φίλη Βασιλική, στις προετοιμασίες του επερχόμενου γάμου της, αγνοώντας ότι ο Σήφης περνάει τις τραγικότερες ώρες τις ζωής του. Στο μεταξύ, η Αναστασία προσπαθεί να πείσει τον Ματθαίο να γίνει πιο ελαστικός ως προς την οικονομική οφειλή του Πάτροκλου, προς την οικογένεια των Ματθαίων, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ ο Διαμαντής, δείχνει ότι εξακολουθεί να κινεί τα νήματα ακόμα και μέσα απ’ τη φυλακή.


Μπρούσκο επεισόδιο 385

Ο Τζόνι προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία αυτού και της Λουκίας στο σπίτι του Σήφη, εκείνος όμως δεν τους πιστεύει κι απαιτεί εξηγήσεις. Μετά από τις υποψίες τους για τη συμμετοχή του Πάτροκλου στην απαγωγή της Μελίνας, ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει στην φυλακή και να αντιμετωπίσει τον Διαμαντή, εκείνος όμως τον απειλεί φρικτά. Η Άννα ενθουσιασμένη, επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Πάτροκλο… Τα νέα για τον Διαμαντή δεν είναι καθόλου καλά, και μάλλον θα παραμείνει για πολύ καιρό στη φυλακή, γεγονός που τον αναγκάζει να πάρει την πιο τραγική απόφαση.